Foto: Ulla-Carin Ekblom

Kalender

Här hittar du de senaste nyheterna från Svenska kyrkan Örebro pastorat och även vår kalender, med allt som händer i våra kyrkor och församlingshem – gudstjänster, konserter, träffar, öppen förskola och mycket mer.

Aktuellt från Svenska kyrkan i Örebro

Prenumerera via RSS

Grodruset 13/5 kl. 10 vid Adolfsbergs kyrka - ett springlopp för de allra minsta!

Publicerad:

Äntligen är det dags för årets upplaga av Kalle Posts springlopp Grodruset! Förutom att springa får vi även hoppa grodhopp, gå balansgång och gå baklänges! Öppen förskola håller på kl. 9-12 denna dag och kl. 10 går vi ut och till musik kör vi Grodruset 2024. Efteråt serveras kall dryck och alla deltagare får ett diplom!

Vårens sista Träffpunkt Nyfiket;14/5 kl. 14-16 Adolfsbergs kyrka. Välkomna!

Publicerad:

Caféträff med fikaservering, program, lotterier och andakt. 14/5 gästas Nyfiket av Adolfinakören som sjunger vårsånger under ledning av Titti Ångman.

After Dagis - Lekparkshäng vid Adolfsbergs kyrka, torsdagar kl. 14-16

Publicerad:

After dagis kallar vi vårt torsdagshäng i lekparken vid Adolfsbergs kyrka. Vi tar med eget mellis och leker i lekparken tillsammans. Kaffe/te/varm choklad finns att köpa inne i kyrkan. Kyrkan är öppen för lek i Mormor Mus Bibelotek och där finns även skötrum. OBS. tors 9/5 är kyrkan ev. stängd, men välkommen till lekparken som vanligt!

Våffelcafé i Adolfsbergs kyrka, tisdagar kl. 13-16 - hela sommaren!

Publicerad:

Äntligen sommar och dags för vårt populära våffelcafé att slå upp portarna! Vi har öppet varje tisdag kl. 13-16 mellan vecka 25-35 (18/6-27/8).

Familjedag vid Adolfsbergs kyrka 26/5 kl. 13-15. Avslutning inne i kyrkan kl. 15-15.30!

Publicerad:

En av vårens gladaste tillställningar är vår familjedag här i Adolfsbergs kyrka! Vi firar in sommaren med hoppborg, fiskedamm, ansiktsmålning, trollkarl, servering, såpbubblor och massa annat! I år äger familjedagen rum den 26/5 - vilket även är morsdag! Aktiviteterna under familjedagen är gratis men man får gärna skänka en summa till Kvinnohuset och deras kampanj "En annan mamma" istället.